Over 058 Telefoon Reparaties

Snelst groeiende telefoonbedrijf uit Leeuwarden

058 Telefoon Reparaties is eind 2018 ontstaan als telefoonzaak in Leeuwarden nadat destijds mijn eigen iPhone was gevallen. De kosten van het repareren van mijn iPhone waren destijds erg hoog. De reparateurs van verschillende telefoonwinkels in Leeuwarden hadden weinig kennis en konden mij niet goed adviseren en uitleg geven over de onderdelen.

Op dat moment dacht ik ''dit moet beter kunnen''.  Toen is 058 Telefoon Reparaties ontstaan als telefoonwinkel in Leeuwarden, in het begin helemaal gericht Apple iPhones. Maar daar kwam al snel de verkoop van refurbished iPhones bij en later ook de reparaties en verkoop van Samsung toestellen.

Op dit moment is 058 Telefoon Reparaties het snelst groeiende telefoonbedrijf uit Leeuwarden en omgeving. Dit is volledig te danken aan klanten zoals jou, die ons steeds weer weten te vinden. Op onze reviews zijn wij het meeste trots. Wij scoren gemiddeld een 4.9 van de 5 op verschillende review platforms zoals Google Reviews of Facebook. Deze prachtige scores halen wij omdat wij altijd vanuit drie belangrijke waardes te werk gaan namelijk:

  • Eerlijk zaken doen. 
  • Hoge service
  • Altijd de beste prijzen

Waarvoor je terecht kunt bij ons

iPhone reparaties

Altijd met 1 jaar garantie!

Samsung reparaties

Altijd met 1 jaar garantie!

iPad reparaties

Altijd met 1 jaar garantie!

Wat andere over ons zeggen

Service hoog in het vaandel!
iPhone gekocht bij 058 telefoonreperaties.
Jong dynamisch bedrijf met sympathieke eigenaar. Dit bedrijf krijgt van mij vijf sterren omdat zij service hoog in het vaandel hebben. Suc6 verzekerd
Richard de Vries
Goed en vertrouwd!
Ontzettend fijne en behulpzame mensen! Als je vragen hebt staan ze altijd voor je klaar en willen dan ook niets liever dan dat jij met een goed en vertrouwd gevoel weg gaat. Zeker een aanrader!
Nienke X.
TOP!
Top, nieuwe batterij zat er al in voordat ik mijn bakje koffie op had.
Allysa Jansma