058 telefoon reparaties leeuwarden winkel

Over 058 Telefoon Reparaties

Over ons

Ben je op zoek naar een betrouwbare telefoonwinkel in Leeuwarden voor jouw iPhone reparatie of Samsung-telefoon? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in het repareren van alle soorten telefoonschade, van gebroken schermen tot kapotte batterijen en meer.

Onze deskundige reparateurs hebben jarenlange ervaring en kunnen snel en vakkundig jouw iPhone of Samsung-telefoon repareren. Daarnaast bieden wij ook een uitgebreid assortiment aan nieuwe telefoons van alle grote merken, zodat je altijd de nieuwste technologie in handen hebt.

Onze telefoonwinkel in Leeuwarden is gemakkelijk bereikbaar en onze vriendelijke medewerkers staan klaar om je te helpen. Of je nu een nieuwe telefoon nodig hebt of een reparatie, bij ons ben je aan het juiste adres.

Kom langs bij onze telefoonwinkel in Leeuwarden en ontdek onze uitstekende service en scherpe prijzen. Wij helpen je graag verder met jouw iPhone reparatie, Samsung-telefoon of een nieuwe telefoon.

Onze voordelen:

  • Uitgebreid assortiment aan telefoons van alle grote merken, zoals Apple en Samsung
  • Professionele reparatieservices voor alle soorten telefoonschade, van gebroken schermen tot kapotte batterijen en meer.
  • Deskundige reparateurs met jarenlange ervaring en snelheid.
  • Gemakkelijk bereikbare locatie in Leeuwarden.
  • Vriendelijke medewerkers die altijd klaar staan om te helpen.
  • Scherpe prijzen en uitstekende service.

Waarvoor je terecht kunt bij ons

iPhone reparaties

Altijd met 1 jaar garantie!

Samsung reparaties

Altijd met 1 jaar garantie!

iPad reparaties

Altijd met 1 jaar garantie!

Wat andere over ons zeggen

Service hoog in het vaandel!
iPhone gekocht bij 058 telefoonreperaties.
Jong dynamisch bedrijf met sympathieke eigenaar. Dit bedrijf krijgt van mij vijf sterren omdat zij service hoog in het vaandel hebben. Suc6 verzekerd
Richard de Vries
Goed en vertrouwd!
Ontzettend fijne en behulpzame mensen! Als je vragen hebt staan ze altijd voor je klaar en willen dan ook niets liever dan dat jij met een goed en vertrouwd gevoel weg gaat. Zeker een aanrader!
Nienke X.
TOP!
Top, nieuwe batterij zat er al in voordat ik mijn bakje koffie op had.
Allysa Jansma