Je iPad binnen 60 minuten gerepareerd?

                   

Heb ik ook garantie?

Op alle iPad reparaties geven wij standaard 12 maanden garantie!

Hoe snel is mijn iPad weer klaar?

Gemiddeld is jouw iPad binnen 60 minuten weer klaar. Wij beschikken over een prachtige wachtruimte met tijdschriften en gratis koffie en thee. Zo duurt wachten nooit lang!

Verlies ik mijn bestanden en gegevens op de iPad als deze gerepareerd wordt?

Nee deze blijven staan op jouw iPad. Wel raden wij aan om altijd dagelijks of wekelijks een back up te maken van jouw gegevens.

Hoe weet ik of mijn iPad gerepareerd moet worden?

Kom langs bij ons in de winkel wij kijken gratis of er een reparatie nodig is aan jouw iPad.

Hoe kan ik betalen bij jullie?

Je kunt bij ons betalen met:
- Pin
- Contant
- Klarna Achteraf betalen, wil je hier gebruik van maken neem dan eerst contact met ons op!

Waar moet ik zijn?

Wij zitten in Crystalic Leeuwarden. Je kunt ons gemakkelijk per fiets, OV of auto bereiken. Daarnaast hebben wij 200+ gratis parkeerplekken voor de deur.

Wat zijn jullie openingstijden?

Wij zijn van maandag t/m vrijdag geopend van 09:30 t/m 17:30. Zaterdag zijn wij geopend op afspraak. Zondag zijn wij gesloten. Je bent altijd van harte welkom zonder afspraak. Wil je 100% zeker zijn dat wij je toestel gelijk kunnen repareren maak dan wel een afspraak.

Onze voordelen

Voordeel

1 jaar garantie op elke reparatie

Voordeel

Binnen 60 minuten gerepareerd

Voordeel

Beste kwaliteit onderdelen


Snel en goed geholpen! Berichtje gestuurd, snelle reactie gekregen dat we de iPad konden langsbrengen. En een dag later konden we hem alweer halen. Super service!
Marinthe Dijkstra ⭐⭐⭐⭐⭐

Over ons

058 Telefoon Reparaties is gespecialiseerd in het repareren van Apple iPads. Wij repareren alle soorten iPads zoals de iPad Air, iPad mini of de iPad Pro. Op alle reparaties aan jouw iPad geven wij 12 maanden garantie. Wil je ook jouw iPad laten repareren bij 058 Telefoon Reparaties. Neem contact met ons op of kom langs in onze winkel in Leeuwarden.