058 telefoon reparaties leeuwarden winkel

Je iPad binnen 60 minuten gerepareerd?

                   

Veel gestelde vragen iPads

Heb ik ook garantie?

Op alle iPad reparaties geven wij standaard 12 maanden garantie!

Hoe snel is mijn iPad weer klaar?

Gemiddeld is jouw iPad binnen 60 minuten weer klaar. Wij beschikken over een prachtige wachtruimte met tijdschriften en gratis koffie en thee. Zo duurt wachten nooit lang!

Verlies ik mijn bestanden en gegevens op de iPad als deze gerepareerd wordt?

Nee deze blijven staan op jouw iPad. Wel raden wij aan om altijd dagelijks of wekelijks een back up te maken van jouw gegevens.

Hoe weet ik of mijn iPad gerepareerd moet worden?

Kom langs bij ons in de winkel wij kijken gratis of er een reparatie nodig is aan jouw iPad.

Hoe kan ik betalen bij jullie?

Je kunt bij ons betalen met:
- Pin
- Contant
- Klarna Achteraf betalen, wil je hier gebruik van maken neem dan eerst contact met ons op!

Waar moet ik zijn?

Wij zitten in Crystalic Leeuwarden. Je kunt ons gemakkelijk per fiets, OV of auto bereiken. Daarnaast hebben wij 200+ gratis parkeerplekken voor de deur.

Wat zijn jullie openingstijden?

Wij zijn van maandag t/m vrijdag geopend van 09:30 t/m 17:30. Zaterdag zijn wij geopend op afspraak. Zondag zijn wij gesloten. Je bent altijd van harte welkom zonder afspraak. Wil je 100% zeker zijn dat wij je toestel gelijk kunnen repareren maak dan wel een afspraak.

Onze voordelen

Voordeel

1 jaar garantie op elke reparatie

Voordeel

Binnen 60 minuten gerepareerd

Voordeel

Beste kwaliteit onderdelen


Snel en goed geholpen! Berichtje gestuurd, snelle reactie gekregen dat we de iPad konden langsbrengen. En een dag later konden we hem alweer halen. Super service!
Marinthe Dijkstra ⭐⭐⭐⭐⭐

Over ons

iPad reparatie in Leeuwarden: betrouwbare en snelle service bij 058 Telefoon Reparaties

Is je iPad beschadigd of werkt het niet meer naar behoren? Geen zorgen! Bij 058 Telefoon Reparaties in Leeuwarden bieden wij betrouwbare en snelle reparatieservices voor alle soorten iPads.

Ervaren reparateurs met kennis van alle iPad modellen

Ons team van ervaren reparateurs heeft uitgebreide kennis van alle iPad modellen en kan snel en effectief elk probleem oplossen, van een gebroken scherm tot problemen met de batterij of software. Wij zorgen ervoor dat jouw iPad weer zo goed als nieuw werkt.

Gratis diagnose en offerte

Voordat we beginnen met de reparatie, voeren wij altijd een gratis diagnose uit en bieden we een transparante offerte. Zo weet je precies wat de kosten zullen zijn en kom je niet voor verrassingen te staan. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten weten waar ze aan toe zijn.

Gebruik van hoogwaardige onderdelen en garantie

Wij gebruiken alleen hoogwaardige onderdelen om ervoor te zorgen dat je iPad na de reparatie weer zo goed als nieuw werkt. Daarnaast geven wij garantie op alle reparaties, zodat je er zeker van kunt zijn dat je iPad in goede handen is bij ons.

Handige pick-up en drop-off service

Als je geen tijd hebt om langs te komen in onze winkel in Leeuwarden, bieden wij ook een handige pick-up en drop-off service. Zo hoef je je geen zorgen te maken over het brengen en halen van je iPad en kun je snel weer aan de slag.

Regelen van je iPad reparatie

Wil je snel en betrouwbaar je iPad laten repareren in Leeuwarden? Neem dan contact op met 058 Telefoon Reparaties en regel je reparatie vandaag nog. Wij zorgen ervoor dat je iPad snel en vakkundig wordt gerepareerd, zodat je snel weer kunt genieten van je tablet.