Jouw iPhone binnen 30 minuten gerepareerd?

Wat is het verschil tussen originele kwaliteit en standaard schermen?

Standaard kwaliteit iPhone schermen zijn er voor klanten die hun iPhone voordelig willen laten maken. De originele kwaliteit iPhone schermen hebben een langere levensduur en scherpere kleuren. Wij raden altijd de originele kwaliteit aan.

Heb ik ook garantie?

Op al onze reparaties geven wij standaard 12 maanden garantie!

Hoe snel is mijn toestel weer klaar?

Gemiddeld is jouw iPhone binnen 30 minuten weer klaar. Wij beschikken over een prachtige wachtruimte met tijdschriften en gratis koffie en thee. Zo duurt wachten nooit lang!

Blijft alles op mijn telefoon veilig tijdens de reparatie?

Ja dat blijft het maar wij raden altijd aan om een back up te maken van jou gegevens en bestanden.

Hoe weet ik of mijn iPhone gerepareerd moet worden?

Kom langs bij ons in de winkel wij kijken gratis of er een reparatie nodig is aan jouw iPhone.

Hoe kan ik betalen bij jullie?

Je kunt bij ons betalen met:
- Pin
- Contant
- Klarna Achteraf betalen, wil je hier gebruik van maken neem dan eerst contact met ons op!

Waar moet ik zijn?

Wij zitten in Crystalic Leeuwarden. Je kunt ons gemakkelijk per fiets, OV of auto bereiken. Daarnaast hebben wij 200+ gratis parkeerplekken voor de deur.

Wat zijn jullie openingstijden

Wij zijn van maandag t/m vrijdag geopend van 09:30 t/m 17:30. Zaterdag zijn wij geopend op afspraak. Zondag zijn wij gesloten. Je bent altijd van harte welkom zonder afspraak. Wil je 100% zeker zijn dat wij je toestel gelijk kunnen repareren maak dan wel een afspraak.

Onze voordelen

Voordeel

1 jaar garantie op elke reparatie

Voordeel

Binnen 30 minuten gerepareerd

Voordeel

Beste kwaliteit onderdelen

Review 058 telefoon reparaties

Reparatie laten uitvoeren van een iPhone X. Prijzen zijn scherp, Steven werkt snel, en je kunt er op wachten in de wachtkamer met een kopje thee of koffie. Dik voor mekaar.
Jan S ⭐⭐⭐⭐⭐

Over ons

058 Telefoon Reparaties is gespecialiseerd in het repareren van iPhones, Samsungs en tablets.  Door onze jaren lange ervaring kunnen wij elke iPhone 6, iPhone 6s, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8 iPhone 8 Plus, iPhone X iPhone, Xr, iPhone Xs, iPhone Xs Max, iPhone 11 iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max repareren. Van kapotte beeldschermen en het vervangen van batterijen tot waterschade problemen en moederbord defecten wij doen het allemaal bij 058 Telefoon Reparaties. Op alle reparaties geven wij 12 maanden garantie.