058 telefoon reparaties leeuwarden winkel

Jouw iPhone binnen 30 minuten gerepareerd?

Veel gestelde vragen

Wat is het verschil tussen originele kwaliteit en standaard schermen?

Standaard kwaliteit iPhone schermen zijn er voor klanten die hun iPhone voordelig willen laten maken. De originele kwaliteit iPhone schermen hebben een langere levensduur en scherpere kleuren. Wij raden altijd de originele kwaliteit aan.

Heb ik ook garantie?

Op al onze reparaties geven wij standaard 12 maanden garantie!

Hoe snel is mijn toestel weer klaar?

Gemiddeld is jouw iPhone binnen 30 minuten weer klaar. Wij beschikken over een prachtige wachtruimte met tijdschriften en gratis koffie en thee. Zo duurt wachten nooit lang!

Blijft alles op mijn telefoon veilig tijdens de reparatie?

Ja dat blijft het maar wij raden altijd aan om een back up te maken van jou gegevens en bestanden.

Hoe weet ik of mijn iPhone gerepareerd moet worden?

Kom langs bij ons in de winkel wij kijken gratis of er een reparatie nodig is aan jouw iPhone.

Hoe kan ik betalen bij jullie?

Je kunt bij ons betalen met:
- Pin
- Contant
- Klarna Achteraf betalen, wil je hier gebruik van maken neem dan eerst contact met ons op!

Waar moet ik zijn?

Wij zitten in Crystalic Leeuwarden. Je kunt ons gemakkelijk per fiets, OV of auto bereiken. Daarnaast hebben wij 200+ gratis parkeerplekken voor de deur.

Wat zijn jullie openingstijden

Wij zijn van maandag t/m vrijdag geopend van 09:30 t/m 17:30. Zaterdag zijn wij geopend op afspraak. Zondag zijn wij gesloten. Je bent altijd van harte welkom zonder afspraak. Wil je 100% zeker zijn dat wij je toestel gelijk kunnen repareren maak dan wel een afspraak.

Onze voordelen

Voordeel

1 jaar garantie op elke reparatie

Voordeel

Binnen 30 minuten gerepareerd

Voordeel

Beste kwaliteit onderdelen

Review 058 telefoon reparaties

Reparatie laten uitvoeren van een iPhone X. Prijzen zijn scherp, Steven werkt snel, en je kunt er op wachten in de wachtkamer met een kopje thee of koffie. Dik voor mekaar.
Jan S ⭐⭐⭐⭐⭐

iPhone reparatie in Leeuwarden: snel en betrouwbaar bij 058 Telefoon Reparaties

Snelle en betrouwbare reparatie

Bij 058 Telefoon Reparaties begrijpen we hoe vervelend het is om een kapotte iPhone te hebben. Daarom bieden wij snelle en betrouwbare reparatieservices aan in Leeuwarden. Of het nu gaat om een gebroken scherm, een niet-werkende batterij of een ander hardware- of softwareprobleem, ons team van experts staat voor je klaar om het probleem op te lossen.

Hoogwaardige onderdelen en garantie

Wij gebruiken alleen hoogwaardige onderdelen om ervoor te zorgen dat je iPhone weer als nieuw werkt na de reparatie. Bovendien geven wij garantie op alle reparaties die we uitvoeren, zodat je er zeker van kunt zijn dat je iPhone in goede handen is bij ons.

Gratis diagnose en onderzoek

Bij 058 Telefoon Reparaties bieden we gratis diagnose aan voordat we beginnen met repareren. Zo weet je precies wat de kosten zullen zijn en kom je niet voor verrassingen te staan.

Handige pick-up en drop-off service

Als je geen tijd hebt om langs te komen in onze winkel in Leeuwarden, bieden we ook een handige pick-up en drop-off service. Zo hoef je je geen zorgen te maken over het brengen en halen van je iPhone.

Regelen van je reparatie

Als je op zoek bent naar een snelle en betrouwbare iPhone reparatie in Leeuwarden, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Neem vandaag nog contact met ons op om je reparatie te regelen en je iPhone weer als nieuw te laten werken.