058 telefoon reparaties leeuwarden winkel

Jouw Samsung binnen 30 minuten gerepareerd?

Veel gestelde vragen

Wat is het verschil tussen originele kwaliteit en standaard schermen?

Standaard kwaliteit iPhone schermen zijn er voor klanten die hun iPhone voordelig willen laten maken. De originele kwaliteit iPhone schermen hebben een langere levensduur en scherpere kleuren. Wij raden altijd de originele kwaliteit aan.

Heb ik ook garantie?

Op al onze reparaties geven wij standaard 12 maanden garantie!

Hoe snel is mijn toestel weer klaar?

Gemiddeld is jouw iPhone binnen 30 minuten weer klaar. Wij beschikken over een prachtige wachtruimte met tijdschriften en gratis koffie en thee. Zo duurt wachten nooit lang!

Blijft alles op mijn telefoon veilig tijdens de reparatie?

Ja dat blijft het maar wij raden altijd aan om een back up te maken van jou gegevens en bestanden.

Hoe weet ik of mijn iPhone gerepareerd moet worden?

Kom langs bij ons in de winkel wij kijken gratis of er een reparatie nodig is aan jouw iPhone.

Hoe kan ik betalen bij jullie?

Je kunt bij ons betalen met:
- Pin
- Contant
- Klarna Achteraf betalen, wil je hier gebruik van maken neem dan eerst contact met ons op!

Waar moet ik zijn?

Wij zitten in Crystalic Leeuwarden. Je kunt ons gemakkelijk per fiets, OV of auto bereiken. Daarnaast hebben wij 200+ gratis parkeerplekken voor de deur.

Wat zijn jullie openingstijden

Wij zijn van maandag t/m vrijdag geopend van 09:30 t/m 17:30. Zaterdag zijn wij geopend op afspraak. Zondag zijn wij gesloten. Je bent altijd van harte welkom zonder afspraak. Wil je 100% zeker zijn dat wij je toestel gelijk kunnen repareren maak dan wel een afspraak.

Onze voordelen

Voordeel

1 jaar garantie op elke reparatie

Voordeel

Binnen 30 minuten gerepareerd

Voordeel

Beste kwaliteit onderdelen

Review 058 telefoon reparaties

Reparatie laten uitvoeren van een iPhone X. Prijzen zijn scherp, Steven werkt snel, en je kunt er op wachten in de wachtkamer met een kopje thee of koffie. Dik voor mekaar.
Jan S ⭐⭐⭐⭐⭐

Samsung telefoon reparatie in Leeuwarden: betrouwbare en snelle service bij 058 Telefoon Reparaties

Heb je problemen met je Samsung telefoon? Geen zorgen! Bij 058 Telefoon Reparaties in Leeuwarden bieden wij betrouwbare en snelle reparatieservices voor alle soorten Samsung telefoons, van de Galaxy S-serie tot aan de A-serie en alle anderen!

Ervaren reparateurs met kennis van alle Samsung telefoons

Ons team van ervaren reparateurs heeft uitgebreide kennis van alle Samsung telefoons en kan snel en effectief elk probleem oplossen, van een gebarsten scherm tot problemen met de batterij of software. Wij zorgen ervoor dat jouw Samsung telefoon weer zo goed als nieuw werkt.

Gratis diagnose en offerte 

Voordat we beginnen met de reparatie, voeren wij altijd een gratis diagnose uit en bieden we een transparante offerte. Zo weet je precies wat de kosten zullen zijn en kom je niet voor verrassingen te staan. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten weten waar ze aan toe zijn.

Gebruik van hoogwaardige onderdelen en garantie 

Wij gebruiken alleen hoogwaardige onderdelen om ervoor te zorgen dat je Samsung telefoon na de reparatie weer zo goed als nieuw werkt. Daarnaast geven wij garantie op alle reparaties, zodat je er zeker van kunt zijn dat je telefoon in goede handen is bij ons.

Handige pick-up en drop-off service 

Als je geen tijd hebt om langs te komen in onze winkel in Leeuwarden, bieden wij ook een handige pick-up en drop-off service. Zo hoef je je geen zorgen te maken over het brengen en halen van je telefoon en kun je snel weer aan de slag met je Samsung telefoon.

Regelen van je Samsung telefoon reparatie 

Wil je snel en betrouwbaar je Samsung telefoon laten repareren in Leeuwarden? Neem dan contact op met 058 Telefoon Reparaties en regel je reparatie vandaag nog. Wij zorgen ervoor dat je telefoon snel en vakkundig wordt gerepareerd, zodat je snel weer gebruik kunt maken van je smartphone.