Telefoon reparatie Ameland

Geen mogelijkheid voor een telefoon reparatie in de buurt? Stephan en zijn team in Leeuwarden repareren voordelig en snel jouw toestel. Van iPhones tot Samsungs. Maar ook iPads zijn ons niet vreemd!

Op alle schermen voor je toestel geven wij 365 dagen lang garantie, zonder addertjes onder het gras. Moet je batterij vervangen worden of is er een ander defect? 058 telefoonreparaties staat 180 dagen garant voor jouw telefoon reparatie Ameland.

Waarvoor je terecht kunt bij ons

iPhone reparaties

Altijd met 1 jaar garantie!

Samsung reparaties

Altijd met 1 jaar garantie!

iPad reparaties

Altijd met 1 jaar garantie!

Wat andere over ons zeggen

Service hoog in het vaandel!
iPhone gekocht bij 058 telefoonreperaties.
Jong dynamisch bedrijf met sympathieke eigenaar. Dit bedrijf krijgt van mij vijf sterren omdat zij service hoog in het vaandel hebben. Suc6 verzekerd
Richard de Vries
Goed en vertrouwd!
Ontzettend fijne en behulpzame mensen! Als je vragen hebt staan ze altijd voor je klaar en willen dan ook niets liever dan dat jij met een goed en vertrouwd gevoel weg gaat. Zeker een aanrader!
Nienke X.
TOP!
Top, nieuwe batterij zat er al in voordat ik mijn bakje koffie op had.
Allysa Jansma

Onze voordelen

Voordeel

1 jaar garantie op elke reparatie

Voordeel

Binnen 30 minuten gerepareerd

Voordeel

Beste kwaliteit onderdelen

Over ons

Op zoek naar een telefoon reparatie Ameland? Wij repareren met plezier, voordelige prijzen en hoge snelheid jouw iPhone, Samsung of iPad toestel. Op alle reparaties geven wij minimaal 180 dagen garantie en op schermreparaties zelfs 365 dagen garantie. Laat jouw toestel uiterst professioneel repareren bij 058 Telefoon Reparaties.