Telefoon repareren Dokkum

Is je iPhone, Samsung of iPad beschadigd of doet deze het niet meer? Van compleet onbereikbaar tot zo goed als nieuw in 30 minuten. Bij 058 telefoonreparaties binden we er geen doekjes om. Bovendien is een functionerende telefoon of iPad belangrijk om bereikbaar te zijn en dat nemen we maar al te serieus.

Telefoons repareren we dagelijks met veel plezier en op hoge snelheid zodat jij zo snel mogelijk weer je werkende toestel in handen hebt. Sinds 2018 is 058 telefoonreparaties begonnen in Leeuwarden en vergroot nu ook de radius naar telefoon reparatie Dokkum. Kom bij ons langs voor dé snelle en voordelige reparatie met wel 180 dagen garantie voor je telefoon reparatie en zelfs 365 dagen garantie als je het scherm van je telefoon hebt laten repareren.

Waarvoor je terecht kunt bij ons

iPhone reparaties

Altijd met 1 jaar garantie!

Samsung reparaties

Altijd met 1 jaar garantie!

iPad reparaties

Altijd met 1 jaar garantie!

Wat andere over ons zeggen

Service hoog in het vaandel!
iPhone gekocht bij 058 telefoonreperaties.
Jong dynamisch bedrijf met sympathieke eigenaar. Dit bedrijf krijgt van mij vijf sterren omdat zij service hoog in het vaandel hebben. Suc6 verzekerd
Richard de Vries
Goed en vertrouwd!
Ontzettend fijne en behulpzame mensen! Als je vragen hebt staan ze altijd voor je klaar en willen dan ook niets liever dan dat jij met een goed en vertrouwd gevoel weg gaat. Zeker een aanrader!
Nienke X.
TOP!
Top, nieuwe batterij zat er al in voordat ik mijn bakje koffie op had.
Allysa Jansma

Onze voordelen

Voordeel

1 jaar garantie op elke reparatie

Voordeel

Binnen 30 minuten gerepareerd

Voordeel

Beste kwaliteit onderdelen

Over ons

Al dan niet een vestiging voor telefoon reparatie Dokkum, repareren we graag je telefoon op onze werktafel in vestiging Leeuwarden. Op alle telefoon of iPad reparaties geven we een jaar lang garantie op het repareren van je scherm. Ook geven we zorgeloos 180 dagen lang de garantie op andere reparaties van iPhone, iPad en Samsung toestellen.

We willen graag de beste service leveren en dat is inmiddels gevalideerd door de velen beoordelingen van 5 sterren van de 5 op Google. Deze beoordelingen laten weten dat we snel en prettig communiceren net als het repareren. Voor telefoon repareren Dokkum tot telefoon reparaties voor klanten die in Drachten en Leeuwarden wonen zijn we je graag van dienst.