Telefoon repareren Drachten

Telefoon reparatie Drachten gezocht? Je iPhone, Samsung of iPad is kapot en die moet zo snel mogelijk weer gemaakt worden. Vanaf 2018 is 058 telefoonreparaties ontstaan voor uiteenlopende reparaties van toestellen zoals iPhones, Samsung telefoons en iPads. Wacht niet langer in alle onbereikbaarheid nu je jouw telefoon niet meer hebt en laat je toestel in wel 30 minuten weer repareren.

Waarvoor je terecht kunt bij ons

iPhone reparaties

Altijd met 1 jaar garantie!

Samsung reparaties

Altijd met 1 jaar garantie!

iPad reparaties

Altijd met 1 jaar garantie!

Wat andere over ons zeggen

Service hoog in het vaandel!
iPhone gekocht bij 058 telefoonreperaties.
Jong dynamisch bedrijf met sympathieke eigenaar. Dit bedrijf krijgt van mij vijf sterren omdat zij service hoog in het vaandel hebben. Suc6 verzekerd
Richard de Vries
Goed en vertrouwd!
Ontzettend fijne en behulpzame mensen! Als je vragen hebt staan ze altijd voor je klaar en willen dan ook niets liever dan dat jij met een goed en vertrouwd gevoel weg gaat. Zeker een aanrader!
Nienke X.
TOP!
Top, nieuwe batterij zat er al in voordat ik mijn bakje koffie op had.
Allysa Jansma

Onze voordelen

Voordeel

1 jaar garantie op elke reparatie

Voordeel

Binnen 30 minuten gerepareerd

Voordeel

Beste kwaliteit onderdelen

Over ons

Wij repareren met plezier, voordelige prijzen en hoge snelheid jouw iPhone, Samsung of iPad toestel. Op alle reparaties geven wij 1 jaar garantie. Laat jouw toestel uiterst professioneel repareren bij 058 Telefoon Reparaties. Telefoon repareren Drachten. 

Waarom je nu voor ons moet kiezen leggen we graag uit. Je krijgt 365 dagen garantie op je schermreparatie van je toestel en alle overige reparaties is het zelfs 180 dagen. Bovendien is dat in vergelijking met andere partijen vaak twee keer zoveel garantie op de overige reparaties. Addertjes onder het gras? Echt niet! Je telefoon gebruik je de hele dag door en nu is deze stuk. Dat nemen wij niet met een korrel zout. Bekijk hier onze Google reviews met een gemiddelde van 4.9 sterren van de 5. Ervaar onze betrouwbaarheid en persoonlijkheid in dagelijkse service.