Telefoon repareren Franeker

Telefoon repareren en woonachtig in Franeker? Leeuwarden is je niet onbekend en dat is ook de plek waar we jouw iPhone, Samsung of iPad kunnen repareren. Mocht je een werkdag gepasseerd zijn in Leeuwarden en vind je het handig om na je werk jouw toestel bij ons achter te laten, waarna je deze de volgende ochtend gerepareerd en wel weer terugkrijgt?

Een telefoon reparatie nodig hebben is altijd vervelend, maar de manier waarop wij het doen is ontzettend fijn!

Waarvoor je terecht kunt bij ons

iPhone reparaties

Altijd met 1 jaar garantie!

Samsung reparaties

Altijd met 1 jaar garantie!

iPad reparaties

Altijd met 1 jaar garantie!

Wat andere over ons zeggen

Service hoog in het vaandel!
iPhone gekocht bij 058 telefoonreperaties.
Jong dynamisch bedrijf met sympathieke eigenaar. Dit bedrijf krijgt van mij vijf sterren omdat zij service hoog in het vaandel hebben. Suc6 verzekerd
Richard de Vries
Goed en vertrouwd!
Ontzettend fijne en behulpzame mensen! Als je vragen hebt staan ze altijd voor je klaar en willen dan ook niets liever dan dat jij met een goed en vertrouwd gevoel weg gaat. Zeker een aanrader!
Nienke X.
TOP!
Top, nieuwe batterij zat er al in voordat ik mijn bakje koffie op had.
Allysa Jansma

Onze voordelen

Voordeel

1 jaar garantie op elke reparatie

Voordeel

Binnen 30 minuten gerepareerd

Voordeel

Beste kwaliteit onderdelen

Over ons

Op zoek naar een telefoon reparatie Franeker? De buur Leeuwarden is de juiste locatie voor een reparatie. Je kunt je toestel opsturen of langs brengen om en nabij de werkuren in Leeuwarden. Bovendien repareren wij alle telefoons van iPhones, Samsungs en voeren wij iPad reparaties uit. Op alle reparaties geven wij 1 jaar garantie op alle reparaties. Laat jouw toestel uiterst professioneel repareren bij 058 Telefoon Reparaties in Leeuwarden.